Damespad Vechtdal, Zondag 27 oktober 2019

Dit is een initiatief van Roze Vrouwen Vrouwen en staat los van de Groep7152.

We werken hierbij samen met landelijke organisatie voor Damespaden, en zijn de regio werkgroep die het tweede Damespad in Overijssel op de kaart zetten. 

Tevens wil de gemeente Dalfsen haar medewerking hierbij ook leveren.

pastedGraphic.png           pastedGraphic_1.png                                                                                                                                                                                    

Het startpunt is:

Theater De Stoomfabriek

Koninginneplein 2

7721 LS Dalfsen

Waar wij de deelneemsters verwelkomen om 10.30 uur voor inschrijving ,de kosten zijn € 5,00 en kunnen bij binnenkomst door ons worden geint. 

Daarbij krijg je een kop koffie of thee aangeboden.

Dagprogramma wordt door een van ons uitgelegd en eventuele beschrijving van de wandeling kan worden verstrekt die dag. 

Het is de bedoeling dat we tussen 11.15 – 11.30 uur vertrekken en hopen zo rond 16.30 / 17.00 uur terug zijn. Deze aangegeven tijd van terugkomst is een richttijd en kan eventueel wat afwijken. 

Na de wandeling is er gelegenheid iets te drinken of te eten , kosten hiervan zijn op eigen rekening.  Hiervoor gaan we gezellig het dorp Dalfsen in.

Onderweg is er gelegenheid voor een sanitaire stop en een kop koffie of thee, zijn er deelneemsters die iets anders willen nuttigen dat kan, op eigen rekening, maar weet dit theehuis hanteert kleine menukaart, dus  bestaat de mogelijkheid dat niet alles verkrijgbaar is. 

Bij Theehuis de Stokte nemen we de rustpauze en sanitaire stop, om daarna weer met “opgeladen accu’s “ de wandelroute te gaan vervolgen.  Bij de plek waar we onze rustpauze vertoeven zullen we zo rond 14.00 / 14.30 uur, misschien de tijd wat ruim genomen, maar rekening houdende met wandelaars die er iets langer over doen. 

Zorg zelf voor onderweg eventueel;  lunchpakketje en drinken, mochten er dames zijn de hond mee willen nemen, neem verzorgings spullen mee voor de viervoeter en let wel niet in elke horeca gelegenheid mogen zij naar binnen. En poepzakjes mee, het namelijk verplicht in Dalfsen. 

Mocht je eetvoorschriften hebben, meld het ons, kunnen wij het regelen. 

Laat dat ons weten samen met je opgave naar:  Rozegewoondoen@gmail.com , het is niet verplicht je op te geven hiervoor maar wel wenselijk, vooral als er deelneemsters zijn die bv een eetvoorschrift hebben.  Meer info staat ook op www.vrouweninhetvechtdal-simpsite.nl