Transgendergroep Friesland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/02/2017
20:00-23:00

Locatie
COC Friesland

Categorieën Geen Categorieën


De eerste bijeenkomst van 14 januari 2017 was een groot succes! Er waren 13 bezoekers, samen met de 4 vrijwilligers was het behoorlijk druk. Na de koffie en de kennismaking met elkaar, hebben we gesproken over hoe we de bijeenkomsten willen gaan invullen, en waar behoefte aan is. Daarna hebben we er een gezellige avond van gemaakt met hapjes en drankjes.

We hebben besloten om de ene maand met een thema te werken en dan de avond af te sluiten met een hapje en een drankje. De andere maand geen thema, wel een gezellig samen zijn met een hapje en een drankje.

Ben je transgender, transseksueel, travestiet of transanders dan kun je binnen deze groep in een veilige omgeving gewoon jezelf zijn en in contact komen met elkaar om gedachten en gevoelens uit te wisselen.

De bijeenkomsten willen we zonder partners, familie en vrienden houden.

In mei organiseren we een bijeenkomst met partners, familie en vrienden met als thema “Herkenning”.

Wij willen een minimum leeftijd aanhouden van 18 jaar en ouder, mochten er toch transgenders zijn van onder de 18 die behoefte hebben om samen te komen in een groep, dan kun je een mail sturen naar gender@cocfriesland.nl  

Er is ook een aparte kleedruimte, mocht daar behoefte aan zijn.

Parkeergelegenheid is er volop, je kunt parkeren in parkeergarage zaailand en dan is het ongeveer 50 meter lopen naar het gebouw van COC Friesland. Vanaf het trein station is het ongeveer 400 meter lopen.

De bijeenkomsten worden gehouden op iedere derde zaterdag van de maand, van 20:00 tot 23:00 uur en je kunt vanaf 19:30 uur binnen lopen bij COC Friesland, zaailand 94a te Leeuwarden.

 

De eerst volgende bijeenkomst is op zaterdagavond 18 februari. Deze avond is er geen thema.

De entree is € 2,50 (hapjes en drankjes inbegrepen)

Als je nog vragen hebt dan kun je mailen naar gender@cocfriesland.nl