Op zaterdag 16 en zondag 17 maart bij Slieker een Gay-special met de film SAUVAGE.

We denken dat deze film erg interessant kan zijn voor u en uw achterban, vandaar deze mail.

Over de film:
De 22-jarige Leo staat in de buurt van Straatsburg langs een bosweg om zichzelf aan te bieden. Hij zit al geruime tijd in de prostitutie en weet dat de klanten kunnen variëren van aardig tot bizar en gevaarlijk. Hij trekt vaak op met zijn collega Ahd, die in een kraakpand woont waar Leo soms ook slaapt. Leo is verliefd op hem, maar deze moet niets van Leo hebben. Ahd wil zo snel mogelijk weg uit dit wereldje en hoopt dat een oudere, rijke klant zich blijvend over hem wil ontfermen. Leo heeft zulke dromen niet want alleen in zijn contact met collega’s denkt hij een beetje liefde en tederheid te kunnen vinden. Dan op een avond treft Leo de Canadese zakenman Claude die gek op hem raakt. Er ontstaat een relatie en Claude wil zich liefdevol bekommeren om hem, maar is Leo in staat om zich te binden en zijn milieu vaarwel te zeggen?

‘Sauvage’ is het speelfilmdebuut van scenarist/regisseur Camille Vidal-Naquet. Om de wereld van deze vorm van prostitutie te leren kennen deed hij drie jaar vrijwilligerswerk bij een hulporganisatie die bijstand biedt aan jongens die in het Bois de Boulogne bij Parijs werken.

Vidal-Naquet erkent volmondig dat zijn film nooit was geworden zoals hij nu is zonder de inbreng van acteur Félix Maritaud, die voor zijn rol als de haast dierlijke, maar zachtaardige Leo in Cannes een prijs won (Beste Acteur van de Semaine de la Critique).

Regie : Camille Vidal-Naquet / Frankrijk, 2018 / 97 minuten
Let op: deze film bevat expliciete seksscènes.

Kaarten kunt u online kopen via www.sliekerfilm.nl of aan de kassa aan Wilhelminaplein 92, Leeuwarden.

We hopen dat u deze informatie met uw achterban wilt delen.

Met vriendelijke groet,

Loes Brinkman

Aanwezig: ma t/m do

fc final logo slieker.png

 Slieker Film

Wilhelminaplein 92, Leeuwarden

Kantoor: 058-2050300

Website / Facebook / Twitter