MAKE LEEUWARDEN SEXY AGAIN!

ZUPERSTITION: de nieuwe club sensatie van Leeuwarden.

Op zaterdag 23 maart knalt Zuperstition het Leeuwarder nachtleven in met hun allereerste clubevent in Club Hemingway. Deze extravagante clubnacht is bedoeld voor iedere freeminded bezoeker zowel jong als oud. Een avond vol techno, house en disco sounds.

In Leeuwarden zijn veel uitgaansmogelijkheden, maar toch is de programmering van discotheken en kroegen gelimiteerd voor de multiculturele clubbers met een open geest. Voor een goede clubervaring met een vrije sfeer reizen de bewoners van onze provincie naar de randstad of Groningen. De organisatie van Zuperstition vindt het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen; een vrije clubervaring in onze Mienskip. Deze bruisende clubavonden ervaar je op verschillende locaties in Leeuwarden. De organisatie maakt een verbinding tussen de bestaande uitgaanscultuur van Leeuwarden en de openminded clubscene. Een ontmoetingsspot waar alle ruimte is voor zelfexpressie, culturele achtergronden, religie, good attitudes of de seksuele voorkeuren van de bezoekers. Dit betekent een inclusieve dansvloer!

Verwacht een clubevent wat je in tijden niet gezien hebt in Leeuwarden. Wat kun je verwachten? DJ’s, voguedansers, dragqueens, performers en al het creatieve en extravagante hiertussen. Wees er zaterdag 23 maart bij vanaf 21:00 uur inClub Hemingway. Make Leeuwarden sexy again!

Tease.Dance.Release!

#zuperstition
Website: www.zuperstition.nl
Instagram: @zuperstition
Facebook: https://www.facebook.com/zuperstition
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/750552931991905/