Lid worden

Wie zijn wij?
Contact

Meld je aan, en wordt lid van COC Friesland!

Nog steeds moeten veel lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en intersekse personen (LHBTI+) vechten voor een leven zonder uitsluiting, dreiging of discriminatie. COC Friesland helpt in deze strijd door bijeenkomsten, lessen en projecten te organiseren die bijdragen aan een veiligere en meer inclusieve samenleving.

Door lid te worden steun je het COC én kun je gratis of met korting naar LHBTI+ activiteiten in Friesland en de rest van Nederland.
Lidmaatschap kost €45 per jaar.
Ben je jonger dan 26 jaar, dan word je voor €26,50 per jaar lid van het COC-jongerenplatform Expreszo.

Als je lid wordt van COC draag je bij aan onze werkzaamheden.

Je wordt dan lid van COC Nederland, COCNL is betrokken bij nationale en internationale politiek en ondersteunt lidverenigingen bij hun werkzaamheden door trainingen en bijeenkomsten te organiseren.
60% van het ledengeld wat binnenkomt bij COC NL wordt beschikbaar gesteld aan lokale lidverenigingen. Met jouw contributie draag je dus bij aan het landelijke COC én COC Friesland.

Contact met de ledenadministratie

De ledenadministratie van alle regionale COC’s wordt centraal gedaan door COC Nederland*. De meeste vragen met betrekking tot uw lidmaatschap kunt u op deze pagina vinden. En anders neemt u contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@coc.nl of 020-6234596.
Alle wijzigingen kunt u doorgeven via dit mailadres. Gelieve bij alle contact met de ledenadministratie uw lidmaatschapsnummer bij de hand te houden.

Ledenvoordeel

Filmhuis Slieker

Bij filmhuis Slieker in Leeuwarden kun je met korting alle ‘roze films’ bekijken die ze afspelen!
Als lid bedraagt de korting €2,00 op de dan geldende prijs van de film.

Café De Bak

Café De Bak geeft 10% korting op alles bij het laten zien van de COC Ledenpas.

Brownies & downieS

Brownies & downieS geeft bij het laten zien van de COC Ledenpas één gratis drankje bij elk lunchgerecht van de reguliere kaart.

Jouw dagelijkse kost

Op het vertoon van je ledenpas krijg je 5% korting op die boodschappen die je met je eigen verpakkingen meeneemt.

Paddy O'Ryan

Paddy O’Ryan biedt een gratis 2e kopje koffie of thee aan bij het laten zien van de COC ledenpas.

Met korting naar True Colors

True Colors is de jaarlijkse feestelijke fundraiser voor het COC ter ondersteuning van initiatieven in de LHBTI-gemeenschap. Kijk op www.truecolors.nl voor informatie over dit evenement in Paradiso Amsterdam. Tickets voor True Colors kunnen besteld worden zonder kortingscode, maar zijn bij de deur alleen geldig in combinatie met de COC-ledenpas.

Groepen

Vrijwilligers

Leden

Jaar ervaring

Contact

Adres: Snekertrekweg 1, 8912AA, Leeuwarden

Email: info@cocfriesland.nl
Voorzitter: voorzitter@cocfriesland.nl

Op afspraak geopend