Ben jij artiest, heb je een band? Ben je singer/songwriter en altijd al de droom gehad mee te doen aan het songfestival!? Begin dan klein! Voor het COC songfestival zoeken we een afgevaardigde die in Haarlem dit jaar mee gaat doen.

Op 1 september vindt de voorronde plaats voor de Friese afgevaardigde voor het COC Songfestival. Na aanmelden wordt het regelement per email toegezonden, maar is ook alvast in te zien op: https://songfestival.coc.nl/?page_id=26.

Deadline voor aanmelden is 1 juni en 1 augustus moet het nummer worden ingeleverd bij COC Friesland.

Tijdens de voorrondes zal er een jury- en een publieks-beoordeling zijn. Als er nog vragen zijn kan er contact worden gezocht met de organisatie op: 06 33232655

De belangrijkste regels voor een inzending zijn:

– Eigen tekst en muziek van deelnemende artiest, componist en tekstschrijver. De muziek mag wel een bestaande melodie van iemand anders zijn, maar liever niet (houd dan rekening met auteursrechten en dergelijke). Tekst moet altijd volledig eigen werk zijn.
– De inzending mag maximaal vier minuten duren. Zo houden we de liedjes vergelijkbaar qua duur (eerlijker voor de beoordeling) en wordt de avond niet te lang met veel deelnemers uit het hele land.
– Het lied moet live gezongen worden. Dus geen zang/backing vocals op de band.
– Bij deelname van een groep: maximaal 6 mensen.
– Het lied mag eerder uitgevoerd zijn, zo lang het maar eigen werk is zoals hierboven aangegeven.
– Het lied wordt beoordeeld op LHBTI-thema, zang, uitvoering, tekst en muziek.

 

Opgeven op: https://forms.gle/jkVpsHnp6VQBNar17