Aan: COC Nederland – Megan van Meer

Onderwerp: Verspreiden enquête voor vrouwen die (ook) van vrouwen houden

Beste lezer,

COC Nederland wil graag de ervaringen van niet-heteroseksuele vrouwen en non-binaire mensen in Nederland beter begrijpen. Waar lopen zij tegenaan en wat zijn hun behoeften? We hopen antwoorden te krijgen van zoveel mogelijk verschillende vrouwen en non-binaire mensen zodat we hen in de toekomst beter kunnen helpen en beter hun belangen kunnen behartigen.

We zoeken deelnemers uit alle hoeken van het land, alle lagen van de bevolking, leeftijden, culturele achtergronden, en zo gevarieerd mogelijk wat betreft genderidentiteit en seksuele oriëntatie. Jullie hulp om dit te bereiken hebben wij hard nodig! Ons verzoek is dan ook of jullie een oproep willen verspreiden onder jullie achterban. Dat kan bijvoorbeeld via jullie website, Facebook en/of andere social media of via een nieuwsbrief. Een voorbeeld van een oproep die jullie kunnen gebruiken vind je onderaan deze mail.

De vragenlijst is online vanaf vandaag tot en met 31 maart 2019, en onze vraag is dan ook om de oproep in deze periode te plaatsen. Kunnen jullie ons verder helpen door het onderzoek onder de aandacht te brengen?

Graag horen we of jullie ons kunnen helpen om de oproep te verspreiden, ik kijk uit naar jullie reactie. Indien er vragen zijn, ben ik bereikbaar op dit email adres.

Oproep:

———————————————————————————————————————————————————————

 

Doe mee aan enquête voor vrouwen die (ook) van vrouwen houden!

Het COC start vandaag met een enquête voor vrouwen en non-binaire personen die (ook) van vrouwen houden. We nodigen je van harte uit om mee te doen. We willen meer weten over je ervaringen, behoeften en wat het COC voor je kan betekenen.

Klik op de onderstaande link om de enquête in te vullen. Dat kan tot en met 31 maart 2019. Het invullen duurt ongeveer 25 minuten. Deelname is geheel anoniem en je maakt (indien gewenst) kans op twee vrijkaarten voor True Colors 2020!

Iedereen die zich identificeert als niet-heteroseksuele vrouw of non-binaire persoon is van harte welkom om mee te doen. Denk aan transgendervrouwen, cisvrouwen, intersekse personen, non-binaire- en genderqueer mensen die ook lesbisch, gay, biseksueel, queer, panseksueel of aseksueel zijn.

https://bit.ly/2X3ooDN

———————————————————————————————————————————————————————

 

Met vriendelijke groet,

 

Megan van Meer (she, her)

Research intern

COC Nederland

 

COC supports LGBTI – Do you support COC?

 

MvanMeer@coc.nl – www.coc.nl

 

Tel. + 31 20 623 4596 – fax + 31 20 626 7795

 

Address: Nieuwe Herengracht 49, 1011 RN Amsterdam, The Netherlands

 

Follow us on Facebook, Twitter or subscribe to our email newsletter.

 

COC Netherlands is in Special Consultative Status with the Economic and Social Council of the United Nations

 

E-mail disclaimer: www.coc.nl/disclaimer