Uit een enquête die wij hebben gehouden is gebleken dat er grote behoefte is aan bijeenkomsten voor transgenders. Daarom hebben wij besloten om een groep op te richten voor mensen die worstelen met hun genderidentiteit (transseksuelen en transgenders).

Binnen deze groep kun je in een veilige omgeving gewoon jezelf zijn en in contact komen met elkaar om gedachten en gevoelens uit te wisselen. En gewoon gezellig samen zijn. De bijeenkomst houden we zonder partners, familie en vrienden. Een keer per jaar organiseren we een bijeenkomst met partners, familie en naasten met als thema herkenning. De groep is zowel voor mannen als voor vrouwen. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. De volwassenengroep is op de 3e zaterdag van de maand. Van 19.30 tot 23.00 uur. De eerstvolgende bijeenkomst is op 21 oktober 2017. Er is een aparte kleedruimte, mocht daar behoefte aan zijn. Parkeergelegenheid is er volop, je kunt parkeren in de parkeergarage Zaailand en dan is het ongeveer 50 meter lopen naar het gebouw van COC Friesland (Zaailand 94A). Vanaf het trein-en busstation is het ongeveer 500 meter lopen. Het gaat in dit geval om de volwassenengroep voor mensen vanaf 18 jaar. Er is ook een jongerengroep voor mensen van 16 tot 25 jaar, die komt op een andere dag bij elkaar.

De entree is € 2,50 (hapjes en drankjes inbegrepen). Als je nog vragen hebt stuur dan een e-mail naar gender@cocfriesland.nl of bel met tel.no: 058 2124908. Je kan ook informatie vinden op de Facebook pagina of naar www.trasgendergroepfriesland.nl